Gyllene ÖSaren är vår lättsamma tävling som alla deltar i på distans – uppgifterna görs individuellt även om vi tävlar tillsammans med andra scouter från vår åldersgrupp.

 

Tävlingen är menad för sista årets äventyrsscouter, spejarscouter, explorerscouter, roverscouter och ledare. Yngre scouter får såklart även gärna prova på uppgifterna.

 

Vi vill skapa gemenskapskänsla och ha roligt tillsammans även om vi nu inte kan ses på ett tag.

Tävlingen har avslutats och vi gratulerar kårens äldre äventyrsscouter som vann tävlingen! 


Du hittar deltagarinfon här. Läs den före du börjar tävla.

Varje söndag kl.12 (med start den 22.3.2020) publicerar vi nya uppgifter både här och i WhatsApp-grupperna.

 

TÄVLINGSREGLER OCH RIKTLINJER:

  • Trygghet och säkerhet är det viktigaste, alla deltar i mån av de aktuella riktlinjer som finns av myndigheter och enligt de egna förutsättningarna.
  • Syftet med tävlingen är att skapa stämning och en gemenskapskänsla även om vi är på distans. Ifall du upplever att någon handlar osakligt ska du kontakta din gruppledare.
  • Vi litar på att scouten utför uppgifter självständigt (hjälp med att fotografera är tillåtet).
  • Vi kommer att publicera en del bilder på kårens Instagram-konto med #gylleneÖSaren och därför är det viktigt att du skriver vid bilden ifall de inte vill att den ska publiceras.
  • På bilder där du syns ska du ha scouthalsduken på för att det ska räknas.
  • Vi räknar ut ett medeltal för varje grupp i slutet av varje vecka. Medeltalet räknas utifrån de medlemmar som varit aktiva under den veckan (d.v.s. de som skickat in bilder). En tävlingsvecka räknas från söndag kl.12:00 - söndag kl.11:59.