På gång i kåren

 

Veckoverksamheten för året har kommit igång - snart blir det dags för årsmöte

Vårens verksamhet har kört igång för alla grupper och inom kort blir det dags för årsmöte. Årsmötet hålls den 24.2.2019 kl.16 vid kårlokalen i Hansas. Det ser ut att bli mycket fin kårverksamhet under året med inplanerade hajker, sommarläget, förläggning och mångsidigt veckoprogram.

Kåren fyller 60 år i år och det kommer att firas under året. Den 11.5 blir det jubileumsfest vid Hansas dit alla kårens medlemmar (nuvarande och tidigare) samt inbjudna gäster är välkomna.

 

Kårens jubileumsförläggning "Brasan och Sjömansknopen"

Veckoslutet 2-3.2 hade kåren vinterförläggning med temat kårens historia vid Stensböle i Borgå. Det var ett lyckat evenemang med rekordmånga deltagare (42 scouter). Ett reportage med bilder kommer inom kort.

Styrelsen 2019

Under årsmötet den 26.2 valdes följande personer till kårens styrelse för år 2019. Tveka inte att ta kontakt med oss i frågor som gäller kåren.

Kårchef: Ida Mäntylampi
Vice Kårchef: Jens Hannuksela
Sekreterare: Pia Blomqvist
Kårekonom: Juho Ahlberg      
Finansieringsansvarig: Nina Martin
Materialförvaltare: Tony Hiltunen 

Styrelsemedlem: Fanny Serenius
Styrelsemedlem: Fanny Jonasson

Händelser våren 2019

Här nedan samlar vi all evenemangsinformation! Ni hittar även länkar till anmälningen i Kuksa under de evenemang som kräver anmälning. Kontakta er gruppledare ifall ni har några frågor.

Inga händelser på kommande