Välkommen till Östersundom Scouters hemsida

Östersundom Scouter rf, ÖS, är en svenskspråkig samkår i södra Sibbo. Vi erbjuder aktiv ungdomsverksamhet åt barn från 7 års ålder uppåt och varm samhörighet bland ledarna. Vår kår inriktar sig på klassisk scouting med praktiska färdigheter i fokus, varvat med modernt program som exempelvis paddling och klättring. Vi har ett extra stort intresse för god mat ute i skogen.

Sibbo 12.3.2020

Utlåtande gällande Covid-19

Östersundom Scouter meddelar idag 12.3.2020 att all scoutverksamhet inhiberas i kåren fram tills den 15.4.2020. Detta sker i enlighet med de rekommendationer som Finlands Scouter (FS) angett den 12.3.2020 som följd av utvecklingar i smittorisken för Coronaviruset Covid-19.

Kåren undersöker möjligheter för hur möten kunde hållas virtuellt för de äldre åldersgrupperna, grupperna informeras internt närmare I ärendet. Följ även kårens nätsida https://ostersundom.scout.fi eller kårens Instagram-konto https://www.instagram.com/ostersundomscouter/ för mer information.

Vid frågor angående veckoverksamheten kan man kontakta den egna gruppledaren eller Kårchef Jens Hannuksela på telefon +358 44 2800422.

Finlands Scouters utlåtande 12.3.2020.

Bli scout!

I Finland finns 60 000 scouter, i hela världen över 40 miljoner!

Scouterna gör unga redo för livet genom spännande äventyr och nya utmaningar. Scouting är vänner, gemenskap, verksamhet ute och inne och att lära sig nytt genom att göra själv. Mera info hittar du på Finlands Scouters nätsida. Välkommen med i vår verksamhet!

 

Aktiviteter under verksamhetspausen

Vi vill såklart möjliggöra scoutiga aktiviteter för våra medlemmar även nu då vi inte har möjlighet att ses. Vi skickar ut tipsen via e-post, men följ gärna med kårens sociala medier (facebook och instagram) och här på kårens hemsida för all aktuell information.Läs mera »
Nina Martin
18.03.2020 kl. 18:07