Aktiviteter under verksamhetspausen

18.03.2020 kl. 18:07
Vi vill såklart möjliggöra scoutiga aktiviteter för våra medlemmar även nu då vi inte har möjlighet att ses. Vi skickar ut tipsen via e-post, men följ gärna med kårens sociala medier (facebook och instagram) och här på kårens hemsida för all aktuell information.

För vargungarna och de yngre äventyrsscouterna kommer vi varje vecka att dela fyra aktivitetstips under den kommande månaden. Tanken är att scouten kan göra dessa aktiviteter hemma med sin familj, ni väljer såklar de aktiviteter som är mest lämpliga för er.

För äldre äventyrsscouter, spejarscouter och explorers kommer vi att på söndag lansera en lekfull tävling "Gyllene ÖSaren". Det blir en rad aktiviteter över fyra veckors tid. Vi arbetar i mindre patruller och har kontakt via WhatsApp. Vi skickar närmare information om detta inom kort.

 

Nina Martin
 

Aktiviteter under verksamhetspausen

Vi vill såklart möjliggöra scoutiga aktiviteter för våra medlemmar även nu då vi inte har möjlighet att ses. Vi skickar ut tipsen via e-post, men följ gärna med kårens sociala medier (facebook och instagram) och här på kårens hemsida för all aktuell information.Läs mera »
Nina Martin
18.03.2020 kl. 18:07